ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στο Κεντρο Χορου Caravas, ξεκινουν απο τον ερχομενο Νοεμβριο τα παρακατω νεα ομαδικα τμηματα :

1.- ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΡΧΑΡΙΩΝ για παιδια 5 εως 11 ετων, καθε Σαββατο 10.00πμ εως 11.00πμ. Κοστος ΜΟΝΟ 15 ευρω / μηνα. Για ολο τον Οκτωβριο θα γινονται καθε Σαββατο την ιδια ωρα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικα μαθηματα στους ενδιαφερομενους. Πρωτο ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικο το Σαββατο 14 Οκτωβριου (10.00 - 11.00πμ)!!!!

2.-ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ , καθε Δευτερα 19.00 εως 20.00. Κοστος ΜΟΝΟ 20ευρω/μηνα. Επισης για ολο τον Οκτωβριο θα γινονται καθε Δευτερα την ιδια ωρα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικα μαθηματα στους ενδιαφερομενους. Πρωτο ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικο μαθημα την Δευτερα 9 Οκτωβριου (19.00 - 20.00)!!!!!

3.- ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ για την αποκτηση επαγγελματικου πτυχιου στο International Style Associate (& Student Teacher) Latin (Υλη Walter Laird). Το τμημα αυτο θα γινεται μια φορα καθε μηνα και θα διαρκεσει συνολικα 9 μηνες. Ξεκινα τον ερχομενο Νοεμβριο και ληγει τον Ιουλιο του 2018. Να σημειωθει οτι η εκπαιδευση θα γινει με συγκεκριμενο και μεθοδευμενο τροπο, ωστε αμεσως μετα την ληξη του προγραμματος οι συμμετεχοντες να ειναι ετοιμοι για την επαγγελματικη τους εξεταση. Επομενως θα δοθει προτεραιοτητα σε 3 κυριως σημεια : την σωστη και γρηγορη εκμαθηση των βηματων και της αναλυσης τους με συγκεντρωτικες σημειωσεις - την σωστη κατανοηση της θεωριας και σε απλα αγγλικα και την προετοιμασια για απαντησεις σε ερωτησεις εξετασεων. Η διαρκεια του καθε τμηματος θα ειναι μινιμουμ 3 ωρες, αναλογα με τον αριθμο των συμμετεχοντων και θα γινεται σε τακτες ημερομηνιες. Ο αριθμος των συμμετεχοντων ειναι περιορισμενος. Το κοστος ειναι ΜΟΝΟ 60 ευρω/μηνα (τιμη με ΦΠΑ) και οι συμμετεχοντες εχουν την δυνατοτητα πληρωμης με 3 τροπους : ειτε πληρωμη ανα μηνα, ειτε εξοφληση του συνολικου κοστους σε 3-4 δοσεις μεχρι τον ερχομενο Μαρτιο, ειτε προεξοφληση του συνολικου κοστους με την εναρξη του προγραμματος. Δηλωσεις συμμετοχης μεχρι 31 Οκτωβριου.